VauvaPiste

Britax DualFix turvaistuin

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki: Britax-Römer turvaistuimet
  • Saatavuus: Tilaustuote

Tuotekuvaus


Britaxin turvallisuuspolitiikan mukaan Britax Dualfix turvaistuinta ei toimiteta postitse asiakkaalle. Turvaistuin on noudettava myymälästä jossa asiakkaalle annetaan asianmukainen käyttöopastus.

Britax Dualfix
:n 360°-kääntötoiminnon ansiosta voit asettaa lapsesi istuimeen sekä kasvot että selkä menosuuntaan. Alussa käyttö selkä menosuuntaan päin 9 kg:n asti, jonka jälkeen voit valita jatkatko samansuuntaisesti vai käännätkö lapsen kasvot menosuuntaan. Näin istuin on joustava ja sopiva syntymästä leikki-ikään.

Istuimessa on viisipistevaljaat yhden käden säädöllä jakavat törmäysvoiman vartalon vahvoille luualueille sekä istuimelle ja mahdollistaa säätämisen täydellisesti lapsesi koon mukaan; lapsesi pysyy turvallisesti kiinnitettynä törmäystyypistä riippumatta.

360° istuimen kääntö takaa helpon istuinasennon vaihtamisen selkä- ja kasvot menosuunnan välillä ilman uudelleen asentamista sekä kätevän lapsen siirtämisen sivulta. Isofix-järjestelmä mahdollistaa suoran yhteyden auton ISOFIXkiinnityspisteisiin, joten asennus käy helposti ja turvallisesti.Useampi kallistusasento takaa lapsellesi mukavan nukkumiskulman, joka on säädettävissä lasta häiritsemättä.

Vastasyntyneelle tarkoitetun sisätyynyn ansiosta vauvasi olo on erityisen mukava, ja vauvaa tuetaan erittäin hyvin. Korkeussäädettävä päätuki ja valjaat helpolla yhden käden säädöllä saavat istuimen kasvamaan lapsesi mukana ilman valjaiden postamista tai uudelleen kytkemistä. Korkeat pehmustetut sivutuet antavat lapsellesi täydellisen sivutörmäyssuojan koko istuimen mitalta. Rintapehmusteet vähentävät lapsesi eteenpäin suuntautuvaa liikettä ja voimaa ja törmäyksen tapahtuessa. Asennusilmaisimet varmistavat istuimen oikean asennuksen.

Nopeasti poistettava ja pestävä päällinen eliminoi tarpeen poistaa valjaat päällisen pesun ajaksi, joten valjaat pysyvät aina oikein asennettuina. Pehmustettu ja pestävä päällinen luo mukavan istuimen lapsellesi.

Britax DualFix turvaistuin:
Suositusikä ja -paino: 0-4 v / 0-18 kg
Käyttötavat: selkämenosuuntaan 0-15 kg, kasvot menosuuntaan 9-18 kg
Istuimen mitat: (K) 78cm x (L) 45cm x (S) 53cm
Istuimen paino: 14,7 kg
Istuimen asennus: Isofix-kiinnitys
Takuu: 24 kk

välipäiväale

Verkkokaupan moottorina toimii Note Shot Verkkokauppa